Soal Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 2



Soal Bahasa Inggris Sd Kelas 2 Soalujian Net

Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 1 plus Kunci Jawaban

Berikut ini adalah soal latihan Ulangan Akhir Semester 1 mata pelajaran Bahasa Inggris untuk adik-adik yang duduk di bangku Sekolah Dasar kelas 6.

I. Berilah tanda silang (x) pada huruf a, b, c, atau d di depan jawaban yang benar ! 1. Bandung is located is ... a. West Java b. East Java c.  Central Java d. Banten 2.
We are not allowed to turn ... a. left b. right c. forward d. around 3. Devi is clever. Ayu is clever. Devi is ... Ayu. a. as clever as b. as clever c. more clever d. cleverest 4. Dodi is twelve years old. Andi is ten years old. Andi is ... than Dodi. a. old b. young c. older d. younger 5. ....... the baby is sleeping ! a. Don’t make noise b. Be happy c. Be careful d. Be diligent 6. You have a motorcycle. The motorcycle is ... a. you b. your c. yours d. you are 7. Where are they studying ? They are in the... a. classroom b. canteen c. library d. office 8. He is ... in Kelud mountain. a. fishing b. climbing c. cleaning d. traveling 9. Nonik is ... in the bed room a. sleeping b. eating c. traveling d. swimming 10. She is ... the floor. a. driving b. sweeping c. swimming d. speaking 11. Moslems pray in the... a. mosque                b. church                  c. temple                           d. airport 12. The capital city of East Java is .... a. Bandung               b. Surabaya                c. Semarang                      d. Medan 13. The doctor works in the .... a. school                  b. garden                   c. market                         d. hospital 14. I have a new robot. It is ... robot a. me b. my c. mine d. your 15. Mrs. Herny is Talita’s mother. Talita is ... daughter a. she b. hers c. him d. her 16. Today is Monday. We wear ... cap on the flag ceremony. a. we b. us c. our d. ours 17. The library is behind the school. The antonym of behind is ... a. in front of b. next to c. between d. beside 18. The opposite of south is ... a. south west b. south east c. west d. north 19. A : “Whose ring is that ?”       B : “That ring belongs to Yusi. That is ... a. his b. hers c. yours d. theirs 20. .... has a trunk. a. Elephant               b. Monkey                  c. Lion                           d. Tiger 21. Rani  : "Can you give me a candy?"       Maya : "...., of course." a. Yes                     b. No                        c. Please                d. Don’t 22. Elma : "Where do you live?"       Okta : ".......................". a. I'm fine thanks b. sit down! c. I live in Kediri                                 d. Thank you very much 23. Amanda always gets the first rank in her class. She is the ... student in the class. a. clever                 b. more clever             c. cleverest                    d. cleverer 24. A : “How much does the pencil cost?”       B : “It ... one thousand rupiahs.” a. cost b. costed c. costs d. costing 25. A : “Do you know Mr. Dicky?”       B : “Yes, I ... .” a. am b. do c. does d. know 26. Majapahit was a ... long time. a. village b. country c. district d. kingdom 27. The queen lives in a ... a. kingdom b. hospital c. temple d. hotel 28. Kalimantan is ... of Java. a. south b. north c. east d. west 29. It is not my tie. The tie is not ... a. our b. me c. my d. mine 30. A : “Wow ! Is it ... toy car ?”       B : “Yes, it is my toy car. a. me b. you c. my d. your

II. Isilah titik-titik di bawah ini dengan jawaban yang tepat !

1. Hi, my name ... Alicia. 2. ... likes to eat banana. 3. The boys play kite in the ... 4. The opposite of long is ... 5. What ... you doing? 6. They are ... football in the school yard. 7. We can buy vegetables in the ... 8. He sends a letter to my house. He is a .... 9. It is Rina’s ribbon. It is ... ribbon. 10. We have a new car. The car belongs to ...

III. Terjemahkan kalimat berikut ke dalam Bahasa Inggris !

1. Bola di bawah meja 2. Rumahku di jalan Kenanga 3. Buku ini milik Nadia 4.  Kakakku memberiku sebuah kotak pensil baru 5. Bali terletak diantara Jawa dan Nusa Tenggara

IV. Susunlah kata-kata berikut menjadi kalimat-kalimat yang baik !

1. expensive – That – is – T-shirt – too 2. Makassar – is – located – Where - ? 3. a pair of – wants –buy – Andi – to – socks 4. does – jacket – How – this –cost – much - ? 5. allowed – We – not – to – are – enter

DOWNLOAD SOAL UAS BAHASA INGGRIS KELAS VI SEMESTER 1

Berikut ini adalah Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 1 Terbaru ⇩

Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 1 Terbaru Tahun Ajaran 2018/2019

1.a  2.b  3.a  4.d  5.a  6.c  7.a  8.b  9.a  10.b  11.a  12.b  13.d  14.b  15.d  16.c  17.a  18.d  19.b  20.a  21.a  22.c  23.c  24.c  25.d  26.d  27.a  28.b  29.d  30.d 1. is 2. Monkey 3. field 4. short 5. are 6. playing 7. market 8. postman 9. her 10. us 1. The ball is under the table. 2. My house is on Kenanga street. 3. This book belongs to Nadia. 4. My brother gives me a new pencil case. 5. Bali is located between Java and Nusa Tenggara. 1. That T-shirt is too expensive. 2. Where is Makassar located ? 3. Andi wants to buy a pair of socks. 4. How much does this jacket cost ? 5. We are not allowed to enter.
Warning : Harap tidak mengcopy paste dan mempublish ulang Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 1 plus Kunci Jawaban yang ada di blog juraganles.com. Jadilah blogger kreatif dengan tidak melakukan copy paste dan mempublish ulang ! Terima kasih
Itulah contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 1 plus Kunci Jawaban yang bisa saya bagikan. Semoga bermanfaat.

Gallery Soal Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 2

Aadallah Blogger Soal Soal Bahasa Inggris Kelas 6 Uts 2 Sd

Soal Essay Bahasa Inggris Kelas 3 Sd Semester 1

1 B Soal Bahasa Inggris X Sem 1

Soal Ujian Bahasa Inggris Semester 1 2012 2013 7 Smp

Soal Uas Bahasa Inggris Kelas 6 Sd Semester 1 Hi Servicespast

Doc Pelatihan Akhir Semester Kelas 6 Bahasa Inggris

Kumpulan Soal Bahasa Inggris Sd Kelas 4 5 Dan 6 Semester 2

Doc Latihan Soal Bahasa Inggris Kelas 6 Desi Komariyah

Ujian Semester Bahasa Inggris Sd Kelas 6

Soal Bahasa Arab Kelas 6 Semester 2 Dan Kunci Jawaban

Soal Uts Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 2 Plus Kunci

Soal Uas Bahasa Inggris Untuk Kelas 6 Sd Dan Kunci Jawaban

Soal Uts Bahasa Inggris Sd Kelas 6 Semester 2 Ta 2017 2018

Modul Kelas Vi Sd Semester 2

Soal Uts 2 Bahasa Inggris Kelas 6 Sd Terbaru Dan Kunci Jawaban

Soal Essay Bahasa Inggris Kelas 2 Sd

Soal Essay Bahasa Indonesia Sd Kelas 6

Blog Archives Xsonarvia

Kumpulan Soal Ukk Pat Bahasa Inggris Sd Mi Semester 2

Pin Di Microsoft

Contoh Soal Uts Mapel Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 2

Pdf Soal Uas Semester 1 Bahasa Inggris Kelas 6 1 Try Dey

Soal Bahasa Inggris Kelas 6 Sd Mi Pg Essay 2020 Semester 1 2

Soal Uts Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 1 Plus Kunci

Contoh Soal Bahasa Inggris Kelas 1 Sd Contoh Soal

Soal Bahasa Sunda Kelas 3 Semester 2 Dan Kunci Jawaban

Pinterest

Soal Bahasa Inggris Kelas 1 Sd Contoh Soal


Belum ada Komentar untuk "Soal Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 2"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel