Soal Bahasa Inggris Kelas 5 Sd



Soal Bahasa Inggris Kelas 5 Sd Arc Media

Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 5 Semester 1 plus Kunci Jawaban

Berikut ini adalah contoh latihan soal Ulangan Tengah Semester (UTS) 1 mata pelajaran Bahasa Inggris untuk adik-adik yang duduk di bangku Sekolah Dasar kelas 5 yang sudah dilengkapi kunci jawaban.
I. Read the text carefully, than answer the questions! Hello friends ! Let me introduce my self. I am Andi Hermawan. My friends call me Andi. My hobby is playing basketball. I like it very much. It is interesting and it can make my body healthy. I usually play it on Sunday and Wednesday afternoon. I play it with my friends. We just need a ball to play it. Someday, I want to be a famous basketball player, just like Michael Jordan. 1. What is Andi's hobby? Answer : His hobby is .............. 2. Can playing basketball make Andi's body healty? Answer : ................... 3. When does Andi play basketball ? Answer : .................... 4. With whom does Andi play basket ball ? Answer : ..................... 5. Who is Andi's favourite player ? Answer : ......................

II. Choose the correct answer by crossing (x) a, b, c, or d !

1. We can play football in the .... a. court b. verandah c. field d. bedroom 2. Nando needs a .... for camping. a. ball b. tent c. net d. bat 3. We can do hiking in the .... a. mountain b. house c. school d. library 4. Putri likes cooking ing the .... a. garden b. bathroom c. dining room d. kitchen 5. We can do surfing in the .... a. road b. home c. street d. beach 6. Aldy and Aldo are bringing a ball and bats. They want to play .... a. table tennis b. football c. basketball d. vollyball 7. Morgan likes music. He is a pianist. He is playing .... a. guitar b. piano c. flute d. violin 8. Wawan's hobby is philately. He likes collecting .... a. book story b. stamp c. car d. picture 9. Yoga goes to the river. He brings his fish hook. He wants to do .... a. swimming b. fishing c. hiking d. cycling 10. I want to playing badminton. I need .... a. shuttlecocks b. ball c. marble d. bat 11.
A : What time is it ? B : It is .... a. a quarter to eight b. a quarter past eight c. a half to eight d. a half past eight 12. I .... the floor every morning. a. listen b. cook c. mop d. watch 13. We have breakfast in the .... a. morning b. afternoon c. evening d. midnight 14. I usually go to school at ....
a. ten past six b. six past ten c. ten to six d. six to ten 15. I usually .... at 05.00 in the morning. a. sleep b. get up c. take a bath d. have a breakfast 16. I always .... after going home from school. a. have breakfast b. have lunch c. have dinner d. have supper 17. My brother takes a nap in the .... a. morning b. night c. afternoon d. evening 18. After having dinner. I see my watch. It’s nine o’clock. I say .... a. good morning b. good day c. good afternoon d. good night 19. Chelina .... diary every night a. writes b. cooks c. watches d. plays 20. My father usually plants some trees. He likes .... a. cooking b. fishing c. gardening d. painting 21. Keanu takes a bath in the .... a. bedroom b. bathroom c. kitchen d. living room 22. We should play kite in the .... a. street b. field c. garden d. school 23. Nonik .... English everyday a. studies b. writes c. listens d. watches 24. His hobby is .... He reads many books a. singing b, writing c. reading d. playing 25.  I start to study at ....
a. twenty five past four b. thirty five past four c. twenty five to five d. a half past four 26. Fatin has good voice. She likes .... a. skating b. singing c. hiking d. dancing 27. I want to mop the floor. I need .... a. water b. soap c. scoop d. paper 28. If we want to save the money, we can go to .... a. school b. market c . bank d. houspital 29. I ....  movie every Sunday. a. watch b. read c. buy d. study 30. My uncle is .... in the mosque a. playing b. praying c. watching d. cooking

III. Translate in to Indonesia !

1. Rina's hobby is dancing 2. Reading can enrich our knowledge 3. Mereka bermain kelereng di halaman 4. Naomi takes a nap at two o'clock 5. Tina is playing rope skipping in the afternoon

IV. Translate in to English !

1. Hobi saya adalah membaca buku cerita 2. Tono sedang bermain kelereng 3. Almira memasak pada jam 05.20. 4. Reno biasanya pulang sekolah jam 13.00 5. Di pagi hari, Amanda selalu menyapu halaman.

V. Arrange these words into good sentences !

1. late - never - come - Monday - on - They 2. often - She - helps - mop - mother - her - the - floor 3. Candra - at - gets - up - sometimes - four o'clock 4. flute - Vano - can - play 5. reading- much - likes - very - Hasan
Warning : Harap tidak mengcopy paste dan mempublish ulang Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 5 Semester 1 plus Kunci Jawaban yang ada di blog juraganles.com. Jadilah blogger kreatif dengan tidak melakukan copy paste dan mempublish ulang ! Terima kasih
Download Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 5 Semester 1  Baca juga

Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 5 Terbaru Tahun Ajaran 2018/2019

Kunci Jawaban Room I 1. playing basketball 2. Yes, it can 3. He usually plays it on Sunday and Wednesday afternoon 4. He plays it with his friends 5. Andi's favourite player is Michael Jordan

Kunci Jawaban Room II

1.c  2.b  3.a  4.d  5.d  6.a  7.b  8.b  9.b  10.a  11.d  12.c  13.a  14.a  15.b  16.b  17.c  18.d  19.a  20.c  21.b  22.b  23.a  24.c  25.c  26.b  27.a  28.c  29.a  30.b

Kunci Jawaban Room III

1. Hobi Rina adalah menari 2. Membaca bisa memperkaya pengetahuan kita 3. They play marble in the yard 4. Naomi tidur siang pada jam dua 5. Tina sedang bermain lompat tali pada sore hari

Kunci Jawaban Room IV

1. My hobby is reading story book 2. Tono is playing marble 3. Almira cooks at twenty past five 4. Reno usually goes home from school at one o'clock pm 5. In the morning, Amanda always sweep the yard

Kunci Jawaban Room V

1. They never come late on Monday 2. She often helps her mother mop the floor 3. Candra sometimes gets up at four o'clock 4. Vano can play flute 5. Hasan likes reading very much

Itulah Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 5 Semester 1 plus Kunci Jawaban yang bisa saya bagikan. Semoga bermanfaat.

Gallery Soal Bahasa Inggris Kelas 5 Sd

Soal Bahasa Inggris Kelas 5 Sd Mi Pg Essay 2020 Semester 1 2

Aadallah Blogger Soal Soal Bahasa Inggris Kelas 5 Uts 2 Sd

Bahasa Inggris Smt 1 Kelas 5

Ilmu Pengetahuan 1 Contoh Soal Bahasa Inggris Sd

Soal Latihan Shopping List

Tempat Les Sd Di Jogja Soal Bahasa Inggris Tentang Days

Contoh Soal Uts Bahasa Inggris Kelas 5 Sd Semester 1

40 Contoh Soal Uas Bahasa Inggris Kelas 5 Sd Mi Dan Kunci

Soal Ukk Bahasa Inggris Kelas 2 Sd 4 Docx 1 Soal Ukk

Soal Essay Bahasa Inggris Kelas 3 Sd Semester 1

Tempat Les Sd Di Jogja Soal Uts Bahasa Inggris Kelas 1 6 Sd

Soal Try Out Bahasa Inggris Kelas 6 Sd Mi Ylyxw7jv13nm

Kisi Kisi Soal Uts Bahasa Indonesia Semester 2 Kelas 1 Ujian

Doc 0 Soal Grammar Bahasa Inggris Sd Kelas 5 Kalimat

Soal Uts Semester 1 Bahasa Inggris K13 Kelas 5 Kumpulan

Doc Ukk Bahasa Inggris Sd Kelas 5 1 Zae Lani Academia Edu

Soal Bahasa Inggris Sd Kelas 5 Semester 2 Drive Shopping

Soal Bhs Inggris Kls 5 Sd

Free Download Ebook Bahasa Inggris Sd Kelas 5 Bytemultifiles

Soal Ukk Pat Bahasa Inggris Sd Kelas 5 Ta 2017 2018

Ebook Bahasa Inggris Sd Kelas 5 Sharabooking

Pembahasan Lengkap Soal Pas Bahasa Inggris Sd Kelas 5 Youtube

Kumpulan Soal Uts Bahasa Inggris Kelas 1 2 3 4 5 6 Sd Mi

Lengkap 40 Contoh Soal Uas Bahasa Inggris Kelas 5 Sd Mi

Soal Ujian Bahasa Inggris Akhir Semester I Kelas V 5 Sd

Soal Uts Bahasa Inggris Kelas 5 Sd Semester Genap Lengkap

Download Soal Penilaian Akhir Tahun Pat Pelajaran Bahasa

Soal Uts Bahasa Inggris Kelas 5 Sd Mi Semester 2


Belum ada Komentar untuk "Soal Bahasa Inggris Kelas 5 Sd"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel